Full 2
Full 2
Full 1
Full 1

SERVEIS IMMOBILIARIS

Aglutinem tots els serveis que comporta l’administració de comunitats de propietaris amb qualitat i eficàcia demostrades així com del sector immobiliari en general.

Compra - Venda

Facilitem el procés de compra i venda de propietats, connectant a compradors i venedors de manera eficient. El nostre equip expert guia clients al llarg de cada etapa, assegurant transaccions reeixides i satisfactòries.

Arrendaments

Gestionem arrendaments de forma integral, assegurant contractes sòlids i una administració eficient. Tant per a propietaris com per a llogaters, oferim serveis que garanteixen una experiència d'arrendament sense complicacions.

Taxacions oficials

Realitzem taxacions precises i oficials de propietats així com judicials, proporcionant informació valuosa per a decisions de compra, venda o finances. Els nostres experts avaluen el valor del vostre immoble de manera detallada i objectiva.

Assessorament Immobiliari

El nostre equip d'assessors ofereix orientació experta en totes les àrees del sector immobiliari. Ja sigui per a inversions, desenvolupament de propietats o decisions estratègiques, proporcionem assessorament personalitzat i de qualitat.

Administració de finques

Assumim la gestió completa de comunitats i propietats, garantint un manteniment òptim, resolent problemes legals i financers i assegurant un entorn harmoniós per a tots els residents.

Serveis per a comunitats
Comptem amb una dilatada experiència en l'administració de comunitats de propietaris, amb un ampli coneixement de la normativa en matèria de la propietat horitzontal que regeix a Catalunya a través de “Codi Civil Català”. Disposem d'un equip de professionals per donar resposta a totes les incidències que es van produint al si de les comunitats.
Així mateix, estem especialitzats en la Constitució de noves comunitats, així com resoldre i tramitar les incidències derivades de divisions o segregacions d'entitats, declaracions i ampliacions d'Obra Nova, etc.

Serveis per a particulars
Administrem arrendaments i patrimonis immobiliaris de particulars i de societats patrimonials. Comunitats de Béns. En aquest sentit, comptem amb una important cartera de clients propietaris a qui administrem l'arrendament del seu habitatge o local, servei que permet al propietari oblidar-se de totes les incidències que es produeixen durant la vigència del contracte, així com del control de venciment , càlculs IPC, etc.

Cedulas de habitabilidad

Facilitem l'obtenció de cèdules d'habitabilitat, assegurant que les propietats compleixin els requisits legals per a la seva ocupació. Un servei essencial per a propietaris i arrendataris.

Certificats d'eficiència energètica

Proporcionem certificacions d'eficiència energètica per a immobles, destacant-ne el rendiment i proveint recomanacions per millorar l'eficiència. Un pas clau cap a la sostenibilitat i lestalvi energètic.

Corredoria d'assegurances

Assessoria d'Assegurances: Prestem assessorament sobre tota mena d'assegurances generals, intervinguem davant de qualsevol conflicte que el client pugui tenir amb la seva actual companyia asseguradora sobre tramitació de sinistres, interpretació de cobertures, garanties, etc i oferim l'oportú Servei Jurídic cas que sigui necessari en funció de la gravetat del cas.

Contractació d'Assegurances Generals: Gestionem la contractació de tot tipus de pòlisses d'assegurances per a la llar i comerços, així com assegurances d'indústries, vehicles, vida, salut, plans de pensions, etc.

Immobles de Lloguer

Immobles en Venda

Contacta con nosotros

Contacta con nosotros

Contacta con nosotros

Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Oficasa.cat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content