La firma Oficasa

Oficasa forma part del grup Oficsegur dedicat des de fa més fa 35 anys al sector d’Assessorament i gestió integral d’empreses i particulars, així com a la Mediació d’Assegurances privades. L’any 2000, amb la marca Oficasa, vam iniciar el nostre camí en el sector immobiliari, sobretot en la intermediació de compravenda i arrendament de tota mena de finques. Anys més tard creem el departament d’Administració de finques.

Administració de finques

Va ser el 2012 quan vam constituir el departament d’Administració de finques, tant de comunitats, d’arrendaments com de gestió de patrimonis.

Abastem tota la zona del Barcelonès sud (Badalona, ​​Sta. Coloma, Montgat, Tiana i sud de Barcelona). Estem especialitzats en la constitució de comunitats noves; elaboració d’Estatuts, Ampliació de Divisió Horitzontal i de tots aquells aspectes tecnicojurídics que calen per portar una gestió d’acord amb les necessitats de cada comunitat.

També portem l’administració d’arrendaments i la gestió de patrimonis de particulars i societats patrimonials.

Intermediació immobiliària

En aquest sector som una oficina de referència a Badalona ia tot el Barcelonès sud. Pertanyem a l’il·lustre Col·legi d’APIS de Barcelona, ​​i la nostra trajectòria i experiència ens avala després de 24 anys intermediant en la compravenda i l’arrendament de tot tipus d’immobles.

Els nostres valors

La base dels nostres serveis
01.
Transparència ​

La vostra comunitat tindrà el vostre propi compte bancari i el president podrà accedir en tot moment per verificar els moviments que es produeixin.

02.
Confiança

Construïm relacions sòlides basades en la confiança mútua amb els nostres clients i col·laboradors, essent coherents en les nostres accions i complint les nostres promeses.

03.
Compromís

Ens comprometem a superar les expectatives, treballant àrduament per assolir els objectius dels nostres clients i assegurant la satisfacció a llarg termini.

04.
Responsabilitat

Assumim la responsabilitat de les nostres accions i decisions, reconeixent l’impacte que tenen als nostres clients, la comunitat i el medi ambient.

05.
Col·laboració

Valorem la col·laboració i el treball en equip, tot reconeixent que l’èxit s’aconsegueix millorant conjuntament les nostres habilitats i coneixements.

06.
Sostenibilitat

Ens comprometem a operar de manera sostenible considerant l’impacte ambiental i social de les nostres accions.

07.
Flexibilidad

Ens adaptem per satisfer les canviants condicions del mercat i les necessitats dels nostres clients, mantenint una mentalitat oberta a la innovació i la millora contínua.

08.
Diversitat i Inclusió

Fomentem un entorn divers en totes les seves formes, promovent la inclusió i el respecte mutu. Reconeixem que la diversitat d’experiències i de perspectives enriqueix el nostre equip.

Els nostres clients

- Les seves opinions -
Em van atendre molt bé explicant-me tots els meus dubtes en una compravenda una mica complicada, finalment opti per comprar i he de dir que el tracte i la professionalitat que vaig rebre em va sorprendre gratament. Si he de fer alguna altra gestió, sens dubte confiarà en ells de nou. Gràcies!
Antoni Zapata Viñas
"Teníem un gran problema amb la comunitat de propietaris quan jo era president, amb incidències arrossegades de l'anterior administrador i van aconseguir posar-ho tot al dia en molt poc temps."
Jacinto Soler Rubio
"Em vaig comprar un pis nou i en entrar com a president, em van ajudar en tot allò que significava arreglar tota la documentació per a la legalització de la comunitat (Llibre d'actes, alta hisenda, redacció d'estatuts, redistribució de coeficients els quals no estaven correctes…) ) Ara ens administren la finca i estem molt contents amb la seva tasca."
Isabel Soto Pujades
"Tenim totes les assegurances amb la corredoria Oficsegur des de fa molts anys, sempre busquen la millor opció en cada cas i estic molt contenta amb el tracte personalitzat."
Noemí Roca Ortuño
"Van intervenir en la gestió del lloguer del meu habitatge demostrant una gran eficàcia i professionalitat."
Mercedes Vila Rodriguez

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
Oficasa.cat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content